ارتباطات رسانه ای
آخرين مطالب
ژورنال جواهرات

ویراسباز یک ویراستار رایگان، برخط (آنلاین) فارسی است. نسخهٔ کنونی یک نسخهٔ آزمایشی است و هنوز در ابتدای راه قرار دارد. ویراسباز متن‌ها را از نظر دستور خط فارسی و اصول تایپ فارسی ویرایش می‌کند. در نسخهٔ کنونی توانایی یافتن غلط‌های املایی وجود ندارد اما در آینده این امکان نیز به ویراسباز افزوده خواهد شد.

برخی از توانایی‌های ویراسباز در نسخهٔ کنونی در زیر آمده است:

  • ویرایش از نظر اصول فاصله و نیم‌فاصله‌گذاری تایپ فارسی
  • فارسی‌سازی عددهای عربی و انگلیسی
  • فارسی‌سازی نویسه‌های عربی
  • فارسی‌سازی نشانه‌های نگارشی (مانند علامت سوال، علامت نقل‌قول و…)
  • ویرایش نشانه‌‌گذاری‌ها (مانند علامت نقطه، ویرگول، علامت سوال، علامت نقل‌قول، پرانتز و…)
  • ویرایش نیم‌فاصله‌گذاری برخی از پیشوندها و پسوندهای رایج
  • حذف فاصله‌های اضافی متن

می‌توانید برای آشنایی بیشتر با این که ویراسباز چه می‌کند، چند نمونهٔ ویرایش‌شده با ویراسباز را در اینجا ببینید.

کد منبع این ابزار برخط نیز پس از طی نخستین دورهٔ آزمایشی و پایدار شدن کد در دسترس قرار خواهد گرفت.

https://www.civilica.com/p/84846
[ 29 / 6 / 1393 ] [ 12:13 ] [ مدير وبلاگ: حبیب حمزه ]

 

بسم الله الرحمن الرحیم

مقاله ای درباره اقتصاد مقاومتی

ظهور برخي واژه هاي نو در فرهنگ لغات هر كشور به اقتضاي شرايط سياسي و دورههاي نوين فرهنگي ، پديده اي است كه در طول تاريخ بسيار تكرار شده است .امروزه جمهوری اسلامی در حوزه‌های اقتصادی خود با مسائل یا مفاهیمی مواجه است که پيش از اين چه در کتاب‌های درسی و چه در عرصه‌ی عمل و گفتار نمونه اي نداشته است و خود انقلاب اسلامی مکلّف به نوآوری و ابتکار و نظریه‌پردازی و الگوسازی در این عرصه‌های جدید اقتصادی است. يكي از اين واژه هاي نوين  «اقتصاد مقاومتی» است كه با توجه به شرايط كنوني ايران در عرصه اقتصاد جهاني معنا مي يابد. موجودیت این اقتصاد ایرانی و اسلامی و هدف اقتصاد مقاومتی بازسازی و احیاء اقتصاد ملی است. با تحقق استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی سیاست ملی در انقلاب شکل گرفت و دفاع ملی ما در جنگ تحمیلی احیاء شد، امروز نیز اقتصاد ملی ما هم باید در شرایط تحریم احیاء شود.

https://www.civilica.com/p/84846
ادامه مطلب
[ 15 / 5 / 1393 ] [ 13:42 ] [ مدير وبلاگ: حبیب حمزه ]

https://www.civilica.com/p/84846
[ 16 / 4 / 1393 ] [ 3:20 ] [ مدير وبلاگ: حبیب حمزه ]

خواستم که بگويم: فاطمه دختر خديجه بزرگ است. ديدم که فاطمه نيست.
خواستم که بگويم: فاطمه دختر محمد (ص) است. ديدم که فاطمه نيست.
خواستم که بگويم: فاطمه همسر علــی است. ديــــدم که فاطمه نيست.
خواستم که بگويم: فاطمه مادر حسنيــن است. ديدم که فاطمه نيست.
خواستم که بگويم: فاطمه مادر زينب است. باز ديدم که فاطمه نيست.
نه اينها همه است و اين هــمه فاطمه نيست؛ فاطمه، فاطمه است.

29 خرداد سالروز درگذشت دکتر علي شريعتي است. به همين مناسبت هر ساله به پاس خدمات ارزنده او به نسل جوان اين کشور آثار و انديشه هاي او همچون استاد شهيد مرتضي مطهري مورد نقد و بازخواني مستمر قرار مي گيرد. بي شک او و استاد مطهري دو انديشمند و دو متفکر تأثيرگذار در جامعه ايراني بوده و هستند که انديشه هاي آنان مقدمات نظري انقلاب اسلامي ايران را فراهم کرد. مجموعه آثار شريعتي که تاکنون بالغ بر 37 اثر رسيده است شامل آثار مختلفي چون، تاريخ، دين، جامعه شناسي، سياست، عرفان، هنر و ... است. در اين ميان او اهتمام ويژه اي به معرفي الگوهاي خاص ديني دارد. شخصيتهايي چون ابوذر، علي(ع)، حسين(ع)، اقبال لاهوري و... کساني هستند که در تاريخ اندیشه او به تدريج مشاهده مي شوند. از منظر او معرفي الگوهاي بزرگ در واقع نشان دادن توانمنديها و بستر مساعد تمدني است که توانسته است آنان را در خود پرورش دهد. او مي گويد:

« اين يک افتخار بزرگي است که هنوز عليرغم همه علل و عوامل سياسي و استعماري و ارتجاعي و مادي که مانع رشد و پيشرفت شخصيتها و نبوغ ها در جامعه اسلامي هست، اسلام چون گذشته، قدرت سازندگي انسان و پرورش دهندگي نبوغ را در خود حفظ کرده.»
(مقدمه « ما و اقبال » / ص 11)

زندگينامه
دكتر علي شريعتي در سال 1312 در روستاي مزينان از حوالي شهرستان سبزوار متولد شد. اجداد او همه از عالمان دين بوده اند.... پدر پدر بزرگ علي، ملاقربانعلي، معروف به آخوند حكيم، مردي فيلسوف و فقيه بود كه در مدارس قديم بخارا و مشهد و سبزوار تحصيل كرده و از شاگردان برگزيده حكيم اسرار (حاج ملاهادي سبزواري) محسوب مي شد. پدرش استاد محمد تقي شريعتي (موسس كانون حقايق اسلامي كه هدف آن «تجديد حيات اسلام و مسلمين» بود) و مادرش زهرا اميني زني روستايي متواضع و حساس بود. علي حساسيتهاي لطيف انساني و اقتدار روحي و صلاحيت عقيده اش را از مادرش به وديعه گرفته بود. علي به سال 1319 در سن هفت سالگي در دبستان ابن يمين، ثبت نام مي كند، اما به دليل بحراني شدن اوضاع كشور ـ تبعيد رضا شاه و اشغال كشور توسط متفقين ـ خانواده اش را به ده مي فرستد و پس از برقراري آرامش نسبي در مشهد علي و خانواده اش به مشهد باز مي گردند. پس از اتمام تحصيلات مقدماتي در 16 سالگي سيكل اول دبيرستان (كلاس نهم نظام قديم) را به پايان رساند و وارد دانشسراي مقدماتي شد. در سال 31، اولين بازداشت علي كه در واقع نخستين رويارويي مستقيم وي با حكومت و طرفداري همه جانبه او از حكومت ملي بود، واقع شد. در همين زمان يعني 1331 وي كه در سال آخر دانشسرا بود به پيشنهاد پدرش شروع به ترجمه كتاب ابوذر (نوشته عبدالحميد جوده السحار) مي كند. در اواسط سال 1331 تحصيلات علي در دانشسرا تمام شد و پس از مدتي شروع به تدريس در مدرسه كاتب پور احمدآباد كرد. و همزمان به فعاليتهاي سياسيش ادامه داد. كتاب «مكتب واسطه» نيز در همين دوره نوشته شده است. در سال 1334 پس از تاسيس دانشكده علوم و ادبيات انساني مشهد وارد آن دانشكده شد. در دانشكده مسئول انجمن ادبي دانشجويان بود در همين سالهاست كه آثاري از اخوان ثالث مانند كتاب ارغنون (1330) و كتاب زمستان (1335) و آخر شاهنامه (1328) به چاپ رسيد و او را سخت تحت تاثير قرار داد. در اين زمان فعاليتهاي سياسي ـ اجتماعي شريعتي در نهضت (جمعيتي كه پس از كودتاي 28 مرداد توسط جمعي از مليون خراسان ايجاد شده كه علي شريعتي يكي از اعضا آن جمعيت بود). آشنايي او با خانم پوران شريعت رضوي در دانشكده ادبيات منجر به ازدواج آن دو در سال 1337 مي گردد. و پس از چند ماه زندگي مشترك به علت موافقت با بورسيه تحصيلي او در اوايل خرداد ماه 1338 براي ادامه تحصيل راهي فرانسه مي شود. در طول دوران نحصيل در اروپا علاوه بر نهضت آزاديبخش الجزاير با ديگر نهضتهاي ملي افريقا و آسيا، آشنايي پيدا كرد و به دنبال افشاي شهادت پاتريس لومومبا در 1961 تظاهرات وسيعي از سوي سياهپوستان در مقابل سفارت بلژيك در پاريس سازمان يافته بود كه منجر به حمله پليس و دستگيري عده زيادي از جمله دكتر علي شريعتي شد. دولت فرانسه كه با بررسي وضع سياسي او، تصميم به اخراج وي گرفت اما با حمايت قاضي سوسياليست دادگاه، مجبور مي شود اجراي حكم را معوق گذارد. وي در سال 1963 با درجه دكتري يونيورسيته فارغ التحصيل شد و پس از مدتی او به همراه خانواده و سه فرزندش به ايران بازگشت و در مرز بازرگان توسط مأموران ساواك دستگير شد.

پس از بازگشت از اروپا
پس از پنج سال تحصيل و آموختن و فعاليت سياسي، در اروپا، بازگشت به فضاي راكد و بسته جامعه ايران و آن هم تدريس در دبيرستان بسيار رنج آور بود، سال بعد (وي) پس از قبولي در امتحان به عنوان كارشناس كتب درسي به تهران منتقل مي شود و با آقايان برقعی و باهنر و دكتر بهشتي كه از مسئولين بررسي كتب ديني بودند، همكاري مي كند. ترجمه کتاب «سلمان پاك» اثر پروفسور لوئي ماسينيون حاصل تلاش او در اين دوره است. از سال 1345 او به استاديار رشته تاريخ در دانشكده مشهد استخدام مي شود. موضوعات اساسی تدرس او را مي توان به چند بخش تقسيم كرد: تاريخ ايران، تاريخ و تمدن اسلامي و تاريخ تمدنهاي غير اسلامي. از همان آغاز روش تدريس، برخوردش با مقررات متداول در دانشكده و رفتارش با دانشجويان، او را از ديگر استادان متمايز مي كرد. چاپ كتاب اسلام شناسي و موفقيت درسهاي دكتر علي شريعتي در دانشكده مشهد و ايراد سخنرانيهاي او در حسينيه ارشاد در تهران موجب شد كه دانشكده هاي ديگر ايران از او تقاضاي سخنراني كنند اين سخنرانيها از نيمه دوم سال 1347 آغاز شد. مجموعه اين فعاليتها مسئولين دانشگاه را بر آن داشت كه ارتباط او با دانشجويان را قطع كنند و به كلاسهاي وي كه در واقع به جلسات سياسي ـ فرهنگي بيشتر شباهت داشت، خاتمه دهند. در پي اين كشمكشها و دستور شفاهي ساواك به دانشگاه مشهد كلاسهاي درس او، از مهرماه 1350، رسماً تعطيل شد. از اواخر آبان ماه 51 بخاطر سخنراني هاي ضد رژيم، زندگي مخفي وي آغاز شد و پس از چند ماه زندگي مخفي درمهرماه سال 1352 خود را به ساواك معرفي كرد كه تا 18 ماه او را در سلول انفرادي زنداني كردند؛ كه نهايتاً در اواخر اسفند ماه سال 53 او از زندان آزاد مي شود و بدين ترتيب مهمترين فصل زندگي اجتماعي و سياسي وي خاتمه مي يابد. در اين دوران كه مجبور به خانه نشيني بود؛ فرصت يافت تا به فرزندانش توجه بيشتري كند. در سال 55، با فرستادن پسرش (احسان) به خارج از كشور فرصت يافت تا مقدمات برنامه هجرت خود را فراهم كند. دكتر شريعتي نهايتا در روز 26 ارديبهشت سال 1356 از ايران، به مقصد بلژيك هجرت كرد و پس از اقامتي سه روزه در بروكسل عازم انگلستان شد و در منزل يكي از بستگان نزديك همسر خود اقامت گزيد و پس از گذشت يك ماه در 29 خرداد همان سال به نحو مشكوك درگذشت و با مشورت استاد محمد تقي شريعتي و كمك دوستان و ياران او از جمله شهيد دكتر چمران و امام موسي صدر در جوار حرم مطهر حضرت زينب (س) در سوريه به خاك سپرده شد.


https://www.civilica.com/p/84846
[ 29 / 3 / 1393 ] [ 10:21 ] [ مدير وبلاگ: حبیب حمزه ]

فايل الحاقيه(گزارش تصويري)

 

https://www.civilica.com/p/84846
[ 1 / 3 / 1393 ] [ 9:6 ] [ مدير وبلاگ: حبیب حمزه ]

https://www.civilica.com/p/84846
[ 27 / 2 / 1393 ] [ 9:37 ] [ مدير وبلاگ: حبیب حمزه ]

 

 

روز ارتباطات و روابط عمومی، در نهایت فرصتی است مبارک تا همه با هم باور کنیم که توسعه ارتباطات اجتماعی و انسانی و غنای معنوی و ارزشی آن، نیازمند تقویت حضور مدیرانی است دانایی محور، تحول طلب و مردم دوست در گره گاه های نظام اداری اجرایی کشور از یک سو، تضمین حمایت از روابط عمومی های توسعه خواه و پیشبرو (با ویژگی هایی که از آن به اختصار گذشتیم) از سوی دیگر، و بها دادن روزافزون به نظام آزاد ارتباطات و اطلاعات در جامعه عزت طلب، آرمان خواه و اسلامی ما.

روز ارتباطات عمومی با چنین چشم داشت ها، بیم ها و امیدها بر تمامی رهروان سختکوش و مومن این عرصه ها، فرخنده و مبارک باد.   

        پيامها

1.   روابط عمومی سرچشمه زلال اطلاعات و ارتباطات است. بیایید با عقاید و افکار تنگ نظرانه خود، آب را گل نکنیم.

2.    اگر می خواهید دیگران بدانند چه میکنید به روابط عمومی متوسل شوید.

3.   روابط عمومی سنگ همه را به سینه میزند ولی چرا عده ای به او سنگ می زنند؟!؟

4.    روابط عمومی را با چشمی دیگر ببینید تا راز و رمزها، پیچیدگی ها و لطایف آن بیشتر بر شما نمایان شود.

5.   روابط عمومی می تواند قدرت رقابت و پذیرش ریسک را بالا ببرد.

6.   روابط عمومی ابزار دست مدیریت نيست؛  فلسفه مديريت است ، اگر ناكار آمد شود ، مديريت  فرسوده و ناکارآمد می شود.

 7.   مدیر تا اعتقاد به روابط عمومی نداشته باشد، روابط عمومی نمی تواند معجزه کند.

8.    به روابط عمومی خود اختیار و مسؤولیت بدهید و محافظه کاری و ترس را کنار بگذارید.

9.   کار روابط عمومی کار دل است آن را با گل اشتباه نگیرید.

10.   روابط عمومی محل نگهداری اشیا عتیقه نیست؟!؟

11.   سرکوفت زدن به روابط عمومی، تحقیر خویشتن است.

12.   روح روابط عمومی با ایستایی و سکون منافات دارد.

13.   استفاده از تکنولوژی روز و ایده های نو، روابط عمومی را آبدیده تر می کند.

14.   همه شور و نشاط و حيات يك سازمان به روابط عمومي بستگي دارد.

15.   روابط عمومي براي يك فرد كار نمي كند براي نظام كار مي كند.

16.     روابط عمومي صرفاً بدنبال اطلاع رساني نيست بلكه مكمل اين فرآيند را «اطلاع يابي» مي داند.

17.     در روابط عمومي هدف انتفاعي فوري و مستقيم در ميان نيست، بلكه تمام توجه به نتابج و آثار آينده معطوف ميباشد.

18.     روابط عمومي ها نبايد توجيه گر سياست غلط باشند بلكه بايد در پاسخگويي به مردم و در برقراري ارتباط با آنها صداقت را اصل قرار دهند.

19.     درهای سازمان، ساعتی باز و ساعتی دیگر بسته می شوند. و این آغوش باز روابط عمومی است که همواره پذیرای شماست

https://www.civilica.com/p/84846
[ 27 / 2 / 1393 ] [ 9:1 ] [ مدير وبلاگ: حبیب حمزه ]

  18فروردين ماه 1393 با حضور همكاران روابط عمومي جهت بازديد از روستاي باغو و آشنايي با روستا گردي، طبيعت گردي، آداب و رسوم و فرهنگ كلي بوميان جزيره زيباي كيش وصرف صبحانه و گرفتن عكس يادگاري

عكس

https://www.civilica.com/p/84846
[ 27 / 1 / 1393 ] [ 12:10 ] [ مدير وبلاگ: حبیب حمزه ]

 

متن های زیبا برای تبریک سال نو

 اگر چه یادمان می رود که عشق تنها دلیل زندگی است اما خدا را شکر که نوروز
هر سال این فکر را به یادمان می آورد.پس نوروزت مبارک که سالت را سرشار از عشق کند.

 

بهار 93 با همكاران روابط عمومي و عكس يادگاري در سازمان منطقه آزاد كيش


https://www.civilica.com/p/84846
[ 2 / 1 / 1393 ] [ 13:37 ] [ مدير وبلاگ: حبیب حمزه ]

دیگر نگران محیط های غیر اخلاقی اینترنت نباشید ؛ شبکه اجتماعی ویژه دانش آموزان به نام روزنامه دیواری شبکه ای علمی ، تفریحی و سالم . در سامانه  هر دانش ­آموز می ­تواند مجموعه ای از روزنامه دیواری های دیجیتالی متعلق به خود داشته، که فعالیت­های شخصی خود مانند (مقالات، شعر و دست­ نوشته های خود، کتاب­های مورد علاقه، مصاحبه ­ها، فعالیت های علمی ، سرگرمی و ...) را در ایجاد و مطالعه کند ؛

توجه : تمامی اطلاعات تحت نظارت مدیران مدارس و تیم  www.samimwall.com می باشد 

          2-23-2014 3-46-49 pm.jpg                           2-23-2014 3-45-58 pm.jpg                            2-23-2014 3-47-44 pm.jpg


انگیزه تولید شبکه اجتماعی دانش آموزی:

طبق پژوهش ها و مطالعات انجام شده در زمینه آموزش کشور که توسط این شرکت انجام گرفت، به مواردی دست یافتیم که عبارت است از:

1.کمبود شبکه اجتماعیِ مناسب دانش ­آموزان با هدف تولید محتوای علمی، پژوهشی و سرگرمی

2.عدم تولید محتوای مناسب در زمینه های مختلف

3.عدم آشنایی دانش ­آموزان با نحوه جستجو و تحقیق

بنابراین برآن شدیم تا دست به تولید سامانه روزنامه دیواری الکترونیکی بزنیم تا از این طریق یک شبکه اجتماعی دانش ­آموزی مناسب و علمی با هدف آموزش غیرمستقیم از طریق خود دانش ­آموزان تحت نظارتی ویژه بوجود آوریم.
 

افتتاح این شبکه اجتماعی دانش ­آموزی از ابتدای مهرماه 1392 بوده که تاکنون با استقبال قابل توجهی روبرو گردیده است و منجر به تولید تعداد مناسبی روزنامه دیواری الکترونیکی در زمینه ­های مختلف توسط دانش ­آموزان سطح کشور شده است.
 

درخواست از شما عزیزان:

جهت توسعه شبکه اجتماعی دانش ­آموزی فوق و ترویج فرهنگ سازی در این زمینه و تشویق و سوق دادن جامعه آموزشی کشور به تولید محتوا و انجام فعالیت­های گروهی علمی و فرهنگی، نیازمند به توجه ویژه­ی شما اولیای گرامی و معرفی این سایت به فرزندان خویش و آغاز نمودن این حرکت مهم می­باشد.

 

unnamed.png

https://www.civilica.com/p/84846
[ 6 / 12 / 1392 ] [ 8:34 ] [ مدير وبلاگ: حبیب حمزه ]


.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

حبيب حمزه رئیس اداره اطلاع رسانی
آرشيو مطالب
فروردين 1398
آبان 1397 شهريور 1397 خرداد 1397 فروردين 1397 اسفند 1396 بهمن 1396 آذر 1396 مهر 1396 شهريور 1396 خرداد 1396 اسفند 1395 مهر 1395 شهريور 1395 تير 1395 خرداد 1395 فروردين 1395 اسفند 1394 آذر 1394 آبان 1394 مهر 1394 مرداد 1394 تير 1394 خرداد 1394 ارديبهشت 1394 فروردين 1394 اسفند 1393 بهمن 1393 دی 1393 آذر 1393 آبان 1393 شهريور 1393 مرداد 1393 تير 1393 خرداد 1393 ارديبهشت 1393 فروردين 1393 اسفند 1392 بهمن 1392 آبان 1392 مهر 1392 شهريور 1392 مرداد 1392 تير 1392 خرداد 1392 ارديبهشت 1392 فروردين 1392 اسفند 1391 بهمن 1391 دی 1391 آذر 1391 آبان 1391 مهر 1391 شهريور 1391 مرداد 1391 تير 1391 خرداد 1391 ارديبهشت 1391 فروردين 1391
لینک های مفید
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

Alternative content


آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 91
بازدید دیروز : 56
بازدید هفته : 264
بازدید ماه : 659
بازدید کل : 87730
تعداد مطالب : 192
تعداد نظرات : 47
تعداد آنلاین : 1